Bag om "Kruseduller"...

VELKOMMEN TIL KRUSEDULLER


Mit navn er Stine og jeg er indehaver af det kreative online-univers "Kruseduller", som så dagens lys i slutningen af 2022.
Efter et par år med corona, varmekrise og eftertænktsomhed, fik jeg lyst og mod på at springe ud i nye eventyr med fokus på mere glæde og god energi i hverdagen


Jeg er uddannet Designer fra Teko for en del år siden, men arbejder i dag som Lægesekretær i en lægepraksis på deltid, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker og elsker at kunne kombinere mine faglige kompetencer ved siden af mine kreative evner i form af "Kruseduller". 


Jeg har nøje udvalgt produkter med særlig passion fra det farverige univers fra nogle af Danmarks dygtigste håndværkere samt rundt omkring i Europa. De forskellige produkter er håndplukkede fra både veletablerede, men også helt nye og upcoming håndværkere. Alle sammen produkter, som skal bringe smilet og glæden frem!

Det er vigtigt for mig, at produkterne er lavet med håndværket i centrum og gerne med en profil, som er bæredygtig, med omtanke for miljøet. 

Håber I syntes om hjemmesiden...Kærlig hilsen

Stine