Bag om "Kruseduller"...

VELKOMMEN TIL KRUSEDULLER


Mit navn er Stine og jeg er indehaver af det kreative online-univers "Kruseduller", som blev oprettet i slutningen af 2022 efter et par år med corona, varmekrise og eftertænktsomhed. Jeg syntes, at det var tid til mere fokus på glæde, muntre farver og god energi igen og derfor blev drømmen om iværksætteri vagt til live, 


Jeg er uddannet Designer fra Teko for en del år siden, men arbejder i dag som Lægesekretær i en lægepraksis på deltid, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker og elsker at kunne kombinere mine faglige kompetencer ved siden af mine kreative evner i form af "Kruseduller". 


Jeg har nøje udvalgt produkter med særlig passion fra det farverige univers fra nogle af Danmarks dygtigste håndværkere samt rundt omkring i Europa. De forskellige produkter er håndplukkede fra både veletablerede, men også helt nye og upcoming håndværkere. Alle sammen produkter, som skal bringe smilet og glæden frem!

Det er vigtigt for mig, at produkterne er lavet med håndværket i centrum og gerne med en profil, som er bæredygtig, med omtanke for miljøet. 

Håber I syntes om hjemmesiden...Kærlig hilsen

Stine